bits are missing

Here you can post any problem you are having on the forum or your PC
Alan Cantwell 1131
Posts: 1432
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

bits are missing

Postby Alan Cantwell 1131 » December 11th, 2013, 9:58 pm

Anyone know why, all of a sudden, my log in details are not being saved, even though i tick the keep details box,?
And for a while, i have not been able to use smilys, these are important things, as sometimes, a reply can be taken in the wrong way, (particulary with some of my replies) first one has only just happened, second one has been off for a while, ta much
Alan

Bob Thompson1894
Posts: 845
Joined: December 6th, 2008, 1:08 pm
Location: Notts
Contact:

Re: bits are missing

Postby Bob Thompson1894 » December 11th, 2013, 11:55 pm

mine is the same Alan.

Simon Willey
Posts: 119
Joined: December 9th, 2008, 7:15 am
Location: Penryn Cornwall
Contact:

Re: bits are missing

Postby Simon Willey » December 12th, 2013, 5:44 am

Same here
Simon
The Dawn Patrol
LMA No 3109

paul hughes
Posts: 238
Joined: December 8th, 2008, 8:10 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby paul hughes » December 12th, 2013, 8:25 am

and me.

User avatar
Steve Kasch
Site Admin
Posts: 32
Joined: May 27th, 2011, 6:30 am
Location: Redditch, Worcestershire
Contact:

Re: bits are missing

Postby Steve Kasch » December 12th, 2013, 9:13 am

Hi guys, I am looking into this. My login details are being kept and it is logging in automatically but no the smilies aren't working even though they show on the right! Just out of interest, what search engine is everyone using? Google chrome? Is anyone using Mozilla or similar?

Steve k
Accountable Manager for the European Advanced Drone Academy - https://www/euroada.co.uk

stuart knowles 1611
Posts: 168
Joined: December 27th, 2008, 11:46 am
Contact:

Re: bits are missing

Postby stuart knowles 1611 » December 12th, 2013, 10:29 am

I use firefox. I have the same log in faff.

User avatar
Steve Kasch
Site Admin
Posts: 32
Joined: May 27th, 2011, 6:30 am
Location: Redditch, Worcestershire
Contact:

Re: bits are missing

Postby Steve Kasch » December 12th, 2013, 10:41 am

Stuart, do your smilies work though?
Accountable Manager for the European Advanced Drone Academy - https://www/euroada.co.uk

Alan Cantwell 1131
Posts: 1432
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby Alan Cantwell 1131 » December 12th, 2013, 5:41 pm

internet explorer for me, windows vista

User avatar
Steve Kasch
Site Admin
Posts: 32
Joined: May 27th, 2011, 6:30 am
Location: Redditch, Worcestershire
Contact:

Re: bits are missing

Postby Steve Kasch » December 12th, 2013, 6:41 pm

Alan, I know there are issues with internet explorer, I couldn't log in at all using that and have had many people telling me about problems.
Accountable Manager for the European Advanced Drone Academy - https://www/euroada.co.uk

stuart knowles 1611
Posts: 168
Joined: December 27th, 2008, 11:46 am
Contact:

Re: bits are missing

Postby stuart knowles 1611 » December 12th, 2013, 6:53 pm

Do smilies work... only one way to find out

nope!

stu k

Barrie King
Posts: 147
Joined: December 4th, 2008, 9:35 pm
Location: Retford, Notts
Contact:

Re: bits are missing

Postby Barrie King » December 12th, 2013, 9:04 pm

Hi, I use an ipad and stay logged in at least it has my name next to logout but at the bottom of the page ( dark blue bit) it either says I am not logged in or logged in as someone else, tonight I am Sarah Jane Smith.

Confused,

Barrie King

User avatar
Steve Kasch
Site Admin
Posts: 32
Joined: May 27th, 2011, 6:30 am
Location: Redditch, Worcestershire
Contact:

Re: bits are missing

Postby Steve Kasch » December 12th, 2013, 9:20 pm

Hmmm! I have just logged on with a system using windows 8 and internet explorer and it's all different again. I shall investigate a little and see what I can find. Leave it with me guys.
Accountable Manager for the European Advanced Drone Academy - https://www/euroada.co.uk

Sarah-Jane Smith
Posts: 1
Joined: April 3rd, 2013, 10:27 am
Contact:

Re: bits are missing

Postby Sarah-Jane Smith » December 12th, 2013, 10:39 pm

Barrie King wrote:Hi, I use an ipad and stay logged in at least it has my name next to logout but at the bottom of the page ( dark blue bit) it either says I am not logged in or logged in as someone else, tonight I am Sarah Jane Smith.

Confused,

Barrie King


you are me? :-D

Alan Cantwell 1131
Posts: 1432
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby Alan Cantwell 1131 » December 14th, 2013, 9:30 am

Just come back in on firefox, and log in details have been saved, is this an IE thing? its is the search engine i prefer, although some do not like it

Alan Cantwell 1131
Posts: 1432
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby Alan Cantwell 1131 » December 14th, 2013, 9:37 am

Well, i am now in on I.E. only thing i have done is changed my password, had to do this, cos i had no idea what my old one was, and i needed it to get into firefox,
Have you fixed it Steve??? still no smileys though

Alan Cantwell 1131
Posts: 1432
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby Alan Cantwell 1131 » December 30th, 2013, 12:21 pm

Hope now the xmas breaks over, we can get somewhere with this, getting tired of having to keep logging in, only happenes with this site, and still no smilys?

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: bits are missing

Postby Dave Parry » December 31st, 2013, 8:05 am

Hi Alan, I have the same problem, but I have narrowed it down to a few things as to why I have to keep logging in. first is I use more than one computer so every time I login on one it seem to log me out on the other. Secondly, I find if I just go to the site from google or others I always have to login the only time I don’t is if I go straight from my favourites.

Hope this make sense to you and others that are having the same problem. You have got to remember the forum is an addon to the website and has always been a bit of a pain to manage. As for the smiles, I have no idea why they don’t work, it is a mystery, the new webmaster is looking in to it but it seem to be a problem with the forum site not the LMA website so not as easy to fix.
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image

paul hughes
Posts: 238
Joined: December 8th, 2008, 8:10 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby paul hughes » December 31st, 2013, 10:57 am

I am still having log in problems as well. the problem has developed since the change of web site. Like Dave I also use 2 computers and in the past there was no problem now I need to log in every time on both. one computer runs on xp the other on windows 7, on both machines I connect via the favourite bar.
hope this info helps, Have a great new year.

Simon Wright
Posts: 75
Joined: December 5th, 2008, 8:40 pm
Contact:

Re: bits are missing

Postby Simon Wright » December 31st, 2013, 5:05 pm

I have to login every time too.

Bit embarrasing as I didn't realise and had unread PMs from 2 or 3 weeks back

Smilies are visible but not working too.

On a positive, the online payment of membership renewals worked a treat (I Hope) :)

Happy New Year!
LMA2345 now that should be easy to remember!

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: bits are missing

Postby Dave Parry » December 31st, 2013, 5:23 pm

Hi Simon, yes the website is fine and the online payment is working, this is a forum issue, although looks a part of the website it isn't it has just been integrated in to the website but in reality they are totally separate. It's something we are going to have to live with for now until the issue is resolved by Steve and Team Valley Web, I am sure they are working on a solution so we will all have to be patient, it is not a great issue in the scheme of thing.

Happy New Year to you all.

Dave
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image


Return to “Forum / PC support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest