Problems getting onto this site?

Here you can post any problem you are having on the forum or your PC
stuart cotgrove
Posts: 102
Joined: December 7th, 2008, 5:14 pm
Location: Hevingham, Norwich, Norfolk
Contact:

Problems getting onto this site?

Postby stuart cotgrove » October 15th, 2012, 3:57 pm

I have heard from Steve Morris, Chris Poyser, Steve Mitchell and Bob Thomson that they are all unable to access this site today?

Obviously I can get on here so wondered if this is an isolated problem just impacting some members?


They have withdrawal symptons..
:mrgreen:

DAVE JOHNSON
Posts: 646
Joined: November 27th, 2008, 1:34 pm
Location: CHESHIRE
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby DAVE JOHNSON » October 15th, 2012, 4:09 pm

Stu---i have been on a couple of times with no probs :D :D

stuart cotgrove
Posts: 102
Joined: December 7th, 2008, 5:14 pm
Location: Hevingham, Norwich, Norfolk
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby stuart cotgrove » October 15th, 2012, 4:22 pm

DAVE JOHNSON wrote:Stu---i have been on a couple of times with no probs :D :D


OK, so can everyone who can't access this site please post now.... :lol: :lol:

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Dave Parry » October 15th, 2012, 5:46 pm

Hi Stu, there has been no report of a problem from our server provider, a mystery for sure :o :shock:
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image

stuart cotgrove
Posts: 102
Joined: December 7th, 2008, 5:14 pm
Location: Hevingham, Norwich, Norfolk
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby stuart cotgrove » October 15th, 2012, 6:11 pm

Dave Parry wrote:Hi Stu, there has been no report of a problem from our server provider, a mystery for sure :o :shock:



have a look at this link



http://www.rcmf.co.uk/4um/index.php/top ... w.html#new

Mark Partington 2989
Posts: 68
Joined: November 27th, 2009, 2:48 pm
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Mark Partington 2989 » October 15th, 2012, 6:20 pm

Dave Parry wrote:Hi Stu, there has been no report of a problem from our server provider, a mystery for sure :o :shock:


Looks like a Virgin problem Dave :?


Mark.
Mark.
-------------------------------
Tonka Toys, Big Boys Toys

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Dave Parry » October 15th, 2012, 8:08 pm

Mark Partington 2989 wrote:
Dave Parry wrote:Hi Stu, there has been no report of a problem from our server provider, a mystery for sure :o :shock:


Looks like a Virgin problem Dave :?


Mark.


Hi Mike it was o2 last week, looks like there is a pattern a merging here, thanks for the update.
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image

User avatar
Rob Buckley
Posts: 537
Joined: March 14th, 2009, 12:08 pm
Location: Just Outside Bath
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Rob Buckley » October 16th, 2012, 6:28 am

I couldn't access the site from Plusnet (who are part of BT) last night either...curious!
LMA Secretary - I've got a reasonable idea where you live!

Bob Thompson1894
Posts: 863
Joined: December 6th, 2008, 1:08 pm
Location: Notts
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Bob Thompson1894 » October 16th, 2012, 7:28 am

working fine now. Well done........

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Dave Parry » October 16th, 2012, 7:39 am

Hi Bob I would like to take credit for this but I can’t it has just started working again, the Mystery continues!!! :shock:
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image

Dave Collis 2296
Posts: 115
Joined: December 4th, 2008, 4:13 pm
Location: Pitt Meadows, B.C. Canada
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Dave Collis 2296 » October 16th, 2012, 2:27 pm

"cannot find website".....all of yesterday. OK today.

Alan Cantwell 1131
Posts: 1446
Joined: June 15th, 2009, 8:21 pm
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Alan Cantwell 1131 » October 16th, 2012, 3:51 pm

me and a pal could not get on, both on virgin, belled the boss, he had no trouble,

User avatar
Dave Parry
Site Admin
Posts: 1080
Joined: November 27th, 2008, 10:39 pm
Location: St.Helens, Mersyside.
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Dave Parry » October 16th, 2012, 4:07 pm

I have a feeling out hosting site has had some issues and is playing dumb, :roll: i can’t see how so many people have had problems getting on including me this morning, then after an email from me asking was there a problem with our website, it all seem to come back okay and has been working fine ever since, Hmmmmmmmmmmm!! Very strange. :?
LMA Journal Editor :geek:
You can contact me at: lma.journal.newsdesk@gmail.com or Dave.Parry07 on Image

chris willis
Posts: 514
Joined: July 2nd, 2009, 12:44 pm
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby chris willis » October 16th, 2012, 8:12 pm

Im on Virgin home & mobile, couldnt get it all day yesterday on home computer, but could on mobile, anyway after a good sleep all was o.k. this morning. :D

Steve Mansell
Posts: 196
Joined: March 1st, 2012, 11:59 pm
Location: Farnborough, Kent
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Steve Mansell » October 17th, 2012, 5:53 pm

Don't know how good things are until the're gone! I'm on Virgin (virgin on the ridiculous), but all is well today.

User avatar
Denis Brown
Posts: 292
Joined: December 5th, 2008, 10:03 am
Location: Silksheen, Lincolnshire
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby Denis Brown » October 19th, 2012, 6:44 pm

Had the same problem. I 'm on BT. Been okay last day or so

User avatar
David Whiteley
Posts: 43
Joined: April 28th, 2012, 9:42 am
Contact:

Re: Problems getting onto this site?

Postby David Whiteley » October 20th, 2012, 10:06 am

I also had problems a few days ago. I could see the main LMA site but not the forum.

D
Dave (Hairy)


Return to “Forum / PC support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests